aantal opdrachten op das'en in maart 2021

DAS-Service marktmonitor maart 2021: hoeveel opdrachten kwamen er op de DAS’en?

“Hoeveel opdrachten verschijnen er nou eigenlijk op die Dynamische Aankoopsystemen?”. Dat is de meest-gestelde vraag bij DAS-Service. Deze vraag beantwoorden we maandelijks in onze Markt Monitor.

U kunt de marktmonitor hier downloaden.

Duiding

  • In maart 2021 werden meer dan 1.001 uitvragen voor externe inhuur gepubliceerd op Dynamische Aankoopsystemen. We zien bij DAS-Service dat de trend van het aantal gepubliceerde opdrachten blijft toenemen.
  • De spreiding van het aantal opdrachten is wel weer wat aan het afnemen. In februari waren de 11 grootste DAS’en goed voor de helft van het aantal opdrachten, dat was in maart de top-7.
  • In maart waren er 26 DAS’en die meer dan 10 opdrachten hebben gepubliceerd, bij elkaar 854 opdrachten. Dit is een stijging: in februari waren er 21 DAS’en met 10 opdrachten of meer die goed waren voor 609 opdrachten in totaal.

Conclusie

Het aantal opdrachten dat per maand op DAS’en worden gepubliceerd, blijft gestaag toenemen. Bij DAS-Service zijn we ervan overtuigd dat DAS’en een mooie bron blijven van opdrachten. DAS-Service is u graag van dienst bij het zorgdragen voor de inschrijving en onderhoud van al uw DAS inschrijvingen!

Gerelateerde updates