Wij zijn DAS-service

Wij zijn DAS-service en helpen ondernemers en bedrijven bij het inschrijven op Dynamishe aankoopsystemen. Wij hebben veel ervaring met deze inschrijvingen, weten precies waar we op moeten letten en welke formulieren er nodig zijn. Wij nemen jou het werk uit handen. Zodat jij binnen no-time ingeschreven staat op de voor jou relevante marktplaatsen en kunt meedingen naar interessante opdrachten.

Wie zijn wij?

Bas van Oers Michel Rijnders
Bas van Oers
Initiatiefnemer
LinkedIn
Michel Rijnders
Marketing & Operations
LinkedIn
Karen de Jong Kelly Coolen
Karen de Jong
Medewerker backoffice
LinkedIn
Kelly Coolen
Medewerker backoffice
LinkedIn
Joris Demmers Lotte Nijkamp
Joris Demmers
In charge of IT (and Phd student)
LinkedIn
Lotte Nijkamp
Killer-designer (interim)
LinkedIn

Wat is het verhaal achter DAS-Service?

DAS-Service is bedacht en ontwikkeld door Bas van Oers.

Na een langdurig verblijf in Singapore, waar hij werkte als project manager, keerde Bas in 2018 terug naar Nederland. Op zoek naar een nieuwe freelance opdracht kwam hij terecht in een wirwar van bemiddelaars, brokers, job boards en Dynamische Aankoopsystemen.

Hij heeft deze kluwen ontrafeld en publiekelijk beschikbaar gesteld onder de naam Inhuurkaart. Op de Inhuurkaart kunnen freelancers zoeken naar het inhuurproces van opdrachtgevers en meer lezen over hoe de inhuurmarkt werkt.

Bas werd een aantal keer benaderd door freelancers die hulp zochten bij het inschrijven op Dynamische Aankoopsystemen. Hij heeft daarom besloten om deze dienst te ontwikkelen.

In tegenstelling tot de Inhuurkaart kan DAS-Service niet gratis zijn. We zijn immers veel tijd kwijt met het voorinvullen van het papierwerk en het opvragen van verklaringen.