Neem contact op: 0172 578 909

Nieuwe directeur Els Wagenaar neemt vanaf 1 juli neemt het stokje over als algemeen directeur van DAS-Service B.V. Els volgt daarbij Bas van Oers op. Van Oers gaat zich richten op andere ondernemingen, maar blijft als strategisch en financieel adviseur bij DAS-Service betrokken.

Van Oers richtte in 2019 DAS-Service op om ondernemers te adviseren en te helpen met het complexe inschrijfproces van Dynamische Aankoopsystemen. Dynamische Aankoopsystemen zijn inkoopportalen van (semi)overheden die gebruikt worden voor de inkoop van producten, de inkoop van diensten en de inhuur van tijdelijke arbeidskrachten. Wat de processen rondom Dynamische Aankoopsystemen complex maakt, is de veelheid aan mogelijkheden, de moeilijke vindbaarheid en de ingewikkelde toelatingsprocedures. Daar komt bij dat dit landschap zich continue ontwikkeld.

Oprichter Bas van Oers

Van Oers: “In 2019 ben ik op mijn zolderkamer gestart met DAS-Service en was het letterlijk pionieren. In 2020 heb ik door de vraag al versterking in de operatie moeten gaan zoeken, en sinds 2022 hebben we vol ingezet op een automatisering. Inmiddels hebben we met het huidige team van 10 personen honderden ondernemers mogen bedienen en hebben we vele duizenden DAS-inschrijvingen verzorgd.”

Wagenaar is geen vreemde in de wereld van Dynamische Aankoopsystemen. Voorheen was zij operationeel directeur van NIXZ dat de producten DASconnect en DASfeed heeft ontwikkeld, waarmee ondernemers opdrachtinformatie van DAS’en direct kunnen inladen.

Nieuwe directeur Els Wagenaar

 “Ik kijk er naar uit om, samen met het team, DAS-Service naar een volgende fase te gaan brengen. De verdere groei die we verwachten vraagt aandacht op alle gebieden. Ook kan de online zichtbaarheid van het bedrijf verbeterd worden.”, aldus Wagenaar.