Neem contact op: 0172 578 909

Samen met DAS-Service meer omzet en succes boeken

DAS-Service zorgt ervoor dat uw organisatie meer omzet en succes kan boeken. We doen dat door u in te schrijven op Dynamische Aankoopsystemen (DASen). We adviseren u welke DAS’en voor u interessant zijn, voeren deze inschrijvingen voor u uit en onderhouden deze inschrijvingen. Start met onze Quickscan en laat u volledig ontzorgen. Wij verzorgen de toegang tot relevante Dynamische Aankoopsystemen en nemen het beheer – en de bijbehorende administratieve rompslomp – uit handen. Zodat uw medewerkers zich kunnen richten op de kern van hun werk én u meer omzet en succes kunt halen!

Kies relevante DAS’en

Ga op zoek naar relevante DAS’en voor uw organisatie. Ga aan de slag met de DAS-Selector. Of laat u ontzorgen en meldt u aan voor onze Quickscan.

Reageren
Inschrijven

Inschrijven

DAS-Service verzorgt de gehele inschrijving en al het bijbehorende papierwerk. U ontvangt de volledig ingevulde inschrijving ter ondertekening, de rest doen wij.

24/7 reageren

U ontvangt alle offerteaanvragen per e-mail of via de door u gewenste datafeed. U kunt rechtstreeks – zonder tussenkomst van overbodige schakels – reageren op opdrachten.

Onderhouden

Veel DAS’en vragen periodiek onderhoud. Zo moeten documenten en verklaringen altijd up-to-date zijn. DAS-Service zorgt ervoor dat deze documenten en verklaringen altijd up-to-date zijn, zodat toegang tot het DAS behouden blijft. Ook informeert DAS-Service u wanneer er nieuwe relevante DAS’en bijkomen.

Optioneel

DATAFEED OPDRACHTEN

Optioneel kan DAS-Service u datafeeds aanbieden zodat u niet meer op de DAS’en hoeft in te loggen om te checken of opdrachten voor u relevant zijn. U ontvangt alle opdrachten in een handig dashboard of direct in uw ATS.

matchen

De voordelen van Dynamische Aankoopsystemen

Wist u dat uw organisatie rechtstreeks zaken kan doen met honderden (semi) overheden? Zowel de inhuur van personeel als de inkoop van producten en diensten lopen veelal via DAS’en. Een inschrijving op deze DAS’en biedt u belangrijke voordelen!

Rechtstreeks zakendoen

Via een Dynamisch Aankoopsysteem doet u rechtstreeks zaken met overheidsorganisaties. Hierdoor zijn er geen onnodige schakels, geen margeverlies en laag financieel risico.

Laagdrempelig zakendoen

Zakendoen via een Dynamisch Aankoopsysteem is laagdrempelig. U heeft geen verkooptalent of relatie met de overheidsorganisatie nodig. Ook heeft u geen leveringsplicht.

Meer opdrachten

Zodra u bent ingeschreven op Dynamische Aankoopsystemen ontvangt u direct uitnodigingen om offertes in te dienen. Een mooie bron voor opdrachten en meer omzet.

Start nu met een Quickscan

Wilt u een op maat gemaakt overzicht van alle relevante DAS’en, en een check of u al bent inschreven? Wij helpen u hier graag bij. Met onze Quickscan zoeken wij de relevante DAS’en behorende bij het profiel van uw organisatie. Ook controleren we of u al bent ingeschreven, en of u nog aan de toelatingseisen voldoet. Zo weet u zeker dat u ingeschreven staat bij alle voor u relevante DASen.

€ 329,-

Krijg antwoord op uw belangrijkste vragen

Wij communiceren graag zo helder en transparant mogelijk. Maar we kunnen ons voorstellen dat u desondanks nog enkele vragen heeft. Daarom vindt u hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen kijk dan op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dynamische Aankoopsystemen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat is een Dynamisch Aankoopsysteem?

  Een Dynamisch Aankoopsysteem is een marktplaats van een aanbestedingsplichte organisatie. Nadat u tot de marktplaats bent toegelaten, dan kunt u direct reageren op offerteaanvragen.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat wordt er ingekocht of ingehuurd met Dynamische Aankoopsystemen?

  Er zijn grofweg drie soorten toepassingen van Dynamische Aankoopsystemen:

  • Externe inhuur, of te wel flexibele arbeid. Denk aan ICT projectmanagers, juristen, inkopers, etc.
  • Inkoop van producten, bijvoorbeeld de inkoop van laptops
  • Inkoop van diensten, bijvoorbeeld het maaien van grasvelden of het uitvoeren van pentests

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat zijn de voordelen van het inschrijven op Dynamische Aankoopsystemen?

  Die voordelen zijn enorm groot!

  • U doet rechtstreeks zaken met de aanbestedingsplichtige organisatie
  • U kunt daardoor een eerlijkere prijs rekenen. Er verdwijnt geen marge aan tussenhandel
  • Uw gunningskansen nemen toe, want prijs maakt onderdeel uit van de selectieprocedure
  • U loopt een lager financieel risico, aangezien u rechtstreeks zaken doet
  • U hebt geen verkooptalent of relatie met de opdrachtgever nodig
  • U hebt geen leveringsplicht

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat houdt de toelating tot een Dynamisch Aankoopsysteem in?

  Voordat u kunt reageren op opdrachten moet u zijn toegelaten tot het Dynamisch Aankoopsysteem.

  U moet aantonen dat u als bedrijf voldoet aan de eisen die door het Dynamisch Aankoopsysteem worden gesteld. Zo moet u bijvoorbeeld aan kunnen tonen dat u bent inschreven bij de Kamer van Koophandel en dat u geen belastingschulden hebt.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat kan ik precies verwachten als ik ben toegelaten tot een Dynamisch Aankoopsysteem?

  Zodra er een offerteaanvraag is, dan ontvangt u hiervan een bericht. U kunt dan besluiten om op die offerteaanvraag te reageren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Moet ik reageren op een offerteaanvraag?

  Nee, dat is niet nodig. Een Dynamisch Aankoopsysteem kent geen leveringsplicht.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Blijft mijn toelating tot een Dynamisch Aankoopsysteem altijd geldig?

  Ja. Zodra u bent toegelaten, dan blijft dat zo totdat het Dynamisch Aankoopsysteem ophoudt te bestaan.

  Maar let op, u moet wel aan de eisen van het Dynamisch Aankoopsysteem blijven voldoen! Als bijvoorbeeld één van de eisen van het Dynamisch Aankoopsysteem is dat uw uittreksel van de Kamer van Koophandel niet ouder is dan 6 maanden, dan moet u dat periodiek bijwerken. Anders kunt u uw toelating tot het Dynamisch Aankoopsysteem verliezen, of kan een eventuele aanbieding terzijde worden gelegd. DAS-Service kan u daar overigens bij ontzorgen.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan een toelating tot een Dynamisch Aankoopsysteem geweigerd worden?

  Wanneer u aan de eisen van het Dynamisch Aankoopsysteem voldoet, dan wordt u toegelaten.

  Wanneer u niet aan de eisen voldoet, bijv. doordat u geen Gedragsverklaring Aanbesteden hebt, dan wordt nu niet toegelaten.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat wordt bedoeld met ‘aanbestedingsplichtige organisatie’?

  De meeste organisaties, die met publiek geld worden gefinancierd, zijn aanbestedingsplichtig. Dat betekent dat ze in principe alle organisaties de gelegenheid moeten geven om voor opdrachten in aanmerking te komen. Op welke wijze dat ze aan die aanbestedingsplicht invulling geven, kan verschillend zijn. Sommige organisaties kiezen ervoor om via preferred suppliers te werken, andere organisaties stellen een Dynamisch Aankoopsysteem in.

  Voorbeelden van organisaties die aanbestedingsplichtig zijn, zijn: ministeries, provinciale overheden, gemeentes, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, waterschappen, onderwijsinstellingen en zorginstellingen.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Is een inschrijving op een Dynamisch Aankoopsysteem altijd persoonlijk of per bedrijf?

  Per bedrijf. Wanneer je bent toegelaten tot een Dynamisch Aankoopsysteem, dan geldt je inschrijving voor je hele bedrijf.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke Dynamische Aankoopsystemen zijn voor mij geschikt?

  Dat kunnen wij niet helemaal voor je bepalen, maar we kunnen je wel adviseren! We hebben twee mogelijkheden:

  Gebruik de DAS-Selector. Hier kun je Dynamische Aankoopsystemen bekijken die voldoen aan jouw criteria (waar wil je werken, wat voor soort vakgebieden en wat voor soort opdrachtgevers).

  Bestel de Quickscan. We maken dan een advies op maat en checken of u al bent toegelaten.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoeveel opdrachten worden er geplaatst op een Dynamisch Aankoopsysteem?

  Dat is van heel veel factoren afhankelijk:

  1) De grootte van de (deelnemende) organisatie(s). Je kunt je voorstellen dat een organisatie met veel medewerkers meer inhuurt of inkoopt

  2) Het aantal deelnemers in een Dynamisch Aankoopsysteem. Sommige Dynamische Aankoopsystemen bestaat uit een samenwerkingsverband van meerdere organisaties. Daarbij geldt: hoe meer deelnemende organisaties in een Dynamisch Aankoopsysteem, hoe groter het aantal opdrachten

  3) De inhoud van het Dynamisch Aankoopsysteem. Sommige Dynamische Aankoopsystemen gaan over de inhuur van allerlei soorten personeel, andere Dynamische Aankoopsystemen zijn heel specifiek, bijv. alleen maar Office365 specialisten.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Ik heb een interessante opdracht gezien, maar ben niet ingeschreven op het Dynamisch Aankoopsysteem. Wat nu?

  Je kunt bij de meeste Dynamische Aankoopsystemen enkel reageren op opdrachten die geplaatst worden nadat je bent toegelaten. Wil je toch reageren op de opdracht? Kijk dan op De Transparante Broker.nl. De Transparante Broker is ingeschreven op alle Dynamische Aankoopsystemen en bemiddelt kandidaten tegen een vaste, lage marge.


Wat onze opdrachtgevers zeggen

Johan
Uitzendbureau
Lees verder
Als uitzendbureau doen wij veel zaken via DAS'en. DAS-Service heeft voor ons alle inschrijvingen verzorgt en zorgt ervoor dat we geen opdracht mislopen.
Karin
Zelfstandige professional
Lees verder
DAS-Service heeft mij perfect geholpen met mijn DAS-inschrijving. Ik doe nu rechtstreeks zaken met mijn opdrachtgever, zonder onnodige afdracht van marge!
Hans
Leverancier Hardware
Lees verder
Als leverancier van hardware zijn we altijd op zoek naar nieuwe klanten. DAS-Service heeft ons in verbinding gebracht met tientallen nieuwe klanten, helemaal top!
Vorige
Volgende