Neem contact op: 0172 578 909

DAS-Service voor zelfstandig professionals

Dynamische Aankoopsystemen zijn een perfecte bron van opdrachten voor zelfstandige professionals. Als zelfstandige professional wilt u het liefst zo rechtstreeks mogelijk zaken doen met uw opdrachtgever. Dan verdient u het beste uurtarief en hebt u de kortste betalingstermijnen. Dit bereikt u door u in te schrijven op Dynamische Aankoopsystemen!

Wilt u weten welke Dynamische Aankoopsystemen voor u relevant zijn? Laat u ontzorgen! Raadpleeg dan onze DAS-Selector, en bestel vandaag nog de gewenste DAS-inschrijvingen! Zodra u bent toegelaten ontvangt u een handleiding om met de verschillende platformen te werken.

Met Dynamische Aankoopsystemen kunt u zich richten op de kern van uw werk en kunt u meer succes en omzet hebben op de inhuurmarkt!

KIES RELEVANTE DAS’EN

Ga op zoek naar relevante DAS’en via onze gratis DAS-Selector.

Inschrijven

INSCHRIJVEN

DAS-Service verzorgt de gehele inschrijving en al het bijbehorende papierwerk. U ontvangt de volledig ingevulde inschrijving ter ondertekening, de rest doen wij.

24/7 REAGEREN

U ontvangt alle offerteaanvragen per e-mail of via de door u gewenste datafeed. U kunt rechtstreeks – zonder tussenkomst van overbodige schakels – reageren op opdrachten.

ONDERHOUDEN

Veel DAS’en vragen periodiek onderhoud. Zo moeten documenten en verklaringen altijd up-to-date zijn. DAS-Service zorgt ervoor dat deze documenten en verklaringen altijd up-to-date zijn, zodat toegang tot het DAS behouden blijft. Ook informeert DAS-Service u wanneer er nieuwe relevante DAS’en bijkomen.

onderhouden

Geen inschrijving en toch reageren op opdrachten? De Transparante Broker bemiddelt freelancers tegen uitstekende condities.

Vind de relevante DAS'en

Wilt u weten wat voor u de relevante DAS’en zijn? Speciaal voor zelfstandige professionals hebben wij de gratis DAS-Selector gemaakt. Hiermee kunt u eenvoudig zelf op zoek gaan naar voor u relevante DAS’en én met één druk op de knop uw inschrijving via DAS-Service in gang zetten!
Karin
Zelfstandige professional
Lees verder
DAS-Service heeft mij perfect geholpen met mijn DAS-inschrijving. Ik doe nu rechtstreeks zaken met mijn opdrachtgever, zonder onnodige afdracht van marge!

Overzichtelijke prijzen

DAS-Service werkt graag helder en transparant. Daarom werken we met vaste prijzen en kunt u kiezen uit een van onze bundels. Welke bundel het beste past bij uw behoefte bepaalt zelf, maar u kunt natuurlijk altijd even contact opnemen met een van onze medewerkers om uw behoefte te bespreken en af te stemmen welke bundel het beste aansluit bij uw wensen.

Rechtstreeks zakendoen

Losse inschrijving

per DAS

€97,00

per das

BUNDEL S

5+ DAS’en

€92,00

per das

BUNDEL M

10+ DAS’en

€87,00

per das

BUNDEL L

20+ DAS’en

€80,00

per das

Nog niet ingeschreven, al wel reageren?

Wellicht komt u op onze website omdat u een interessante opdracht heeft gezien, waarop u wilt reageren. Vaak is het proces van inschrijven langer dan de reactie termijn. Daarom kunt u voor actuele opdracht nu al gebruik maken van de diensten van ons zusterbedrijf De Transparante Broker.

 • Vaste lage marge
 • Geen concurrentie- of relatiebeding
 • Snelle betaling

Op deze manier is de hele inhuurmarkt binnen bereik zonder dat u zelf ingeschreven hoeft te staan bij al deze verschillende DAS’en.

Ontdek welke overheden u via ons kunt bereiken

Krijg antwoord op uw belangrijkste vragen

Wij communiceren graag zo helder en transparant mogelijk. Maar we kunnen ons voorstellen dat u desondanks nog enkele vragen heeft. Daarom vindt u hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen kijk dan op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dienstverlening voor zelfstandige professionals

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Introductie - hoe werkt de eenmalige inschrijving van DAS-Service

  DAS-Service ondersteunt zelfstandige professionals en bedrijven met het inschrijven op Dynamische Aankoopsystemen. Hiervoor hebben we een proces uitgewerkt. In de volgende FAQ’s lichten we dat proces stap voor stap toe.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Stap 1. Selecteer de Dynamische Aankoopsystemen

  Met behulp van de DAS-Selector kunt u zoeken naar geschikte Dynamische Aankoopsystemen. Indien u ergens ingeschreven wilt worden, dan kunt u een offerteaanvraag indienen bij DAS-Service.

  We tonen je, aan de hand van je zoekprofiel, welke Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses mogelijk voor jou interessant zijn.

  De offerteaanvraag is nog niet bindend! We nemen altijd telefonisch contact met u op om de opdracht door te spreken. Pas daarna gaan we voor u aan de slag.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Stap 2. Telefonische intake

  Zodra we je offerteaanvraag hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met je op. We bespreken dan:

  • De Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en/of Open Houses waarvoor je je wilt inschrijven
  • De benodigde verklaringen en gegevens
  • Of je al gebruik maakt van één van de platformen waarop Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en/of Open Houses actief op zijn
 • image/svg+xml image/svg+xml
  Stap 3. Overeenkomst en factuur

  Je ontvangt van ons een overeenkomst. Dit is tevens bedoeld om het digitaal ondertekenen te toetsen.

  Tevens ontvang u van ons een factuur. Deze factuur bestaat uit:

  • De kosten per inschrijving op een Dynamisch Aankoopsysteem
  • De kosten voor de verklaringen die we voor je opvragen

  Zodra de factuur betaald is én de overeenkomst is ontvangen, gaan we direct voor u aan de slag!

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Stap 4. Opvragen verklaringen

  We gaan de benodigde verklaringen, zoals de Gedragsverklaring Aanbesteden, voor u opvragen. We spreken vooraf door wat we daarvoor nodig hebben. Alle formulieren sturen we ter elektronische ondertekening aan u toe.

  Wanneer u deze verklaringen zelf al hebt, dan dient u die aan ons op te sturen. Dat mag uiteraard middels een scan. Een foto is niet goed genoeg, helaas.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Stap 5. Accounts aanmaken

  Indien u nog geen accounts hebt op de Dynamische Aankoopsystemen, dan maken we de accounts voor u aan. We gebruiken daarvoor een tijdelijk e-mailadres.

  Wanneer u al over accounts beschikt, dan kunt u in sommige gevallen DAS-Service toegang geven tot het account. U ontvangt dan van ons instructies. Wanneer dat niet kan, dan vullen wij natuurlijk al het papierwerk voor u in, en sturen wij u instructies hoe u zelf uw registratie kunt afronden.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Stap 6. Registreren per DAS

  We vullen al het papier voor in en bieden die elektronisch aan u aan ter ondertekening. Ook zorgen we ervoor dat alle verklaringen klaar staan.

  Vervolgens krijgt u van ons een seintje dat de inschrijving klaar staat, en instructies hoe u de inschrijving kunt indienen.

  De inschrijving moet u zelf indienen.

  In sommige gevallen moet u op een DAS zelf nog enkele handelingen doen. U ontvangt van ons altijd duidelijke instructies hoe dat werkt. En komt u er niet aan uit? We zijn er om u verder te helpen!

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Stap 7. Overdracht

  Na ontvangst van de laatste betaling ontvang je van ons:

  • Toegang tot de Dynamische Aankoopsystemen
  • De opgevraagde verklaringen (bijv. digitaal gewaarmerkt uittreksel)
  • Instructies hoe je kunt reageren op opdrachten die op de Dynamische Aankoopsystemen verschijnen