Neem contact op: 0172 578 909

Doe de DAS-Service QuickScan

Wilt u zeker weten dat u inschreven staat bij de voor u relevante DAS’en? Wij helpen u hier graag bij. Met behulp van onze QuickScan inventariseren wij alle DAS’en die voor uw organisatie relevant zijn. Ook controleren we of u al bent ingeschreven, en of het papierwerk nog steeds actueel is. Zo weet u zeker dat u ingeschreven staat bij alle voor uw relevante DAS’en en geen opdracht misloopt.

€ 329,-

Samen met de adviseur bespreekt u in welke vakgebieden en regio’s u actief bent. Op basis hiervan ontvangt u een overzicht aan relevante DAS’en.

We brengen in kaart op welke DAS’en u reeds bent toegelaten en welke interessant zijn om toe te voegen. Desgewenst kan DAS-Service de toegang tot nieuwe DAS’en voor u regelen en het onderhoud van de bestaande DAS’en inschrijvingen voor u overnemen.

Wij geven ook aan aan welke eisen voldaan moet worden voor de betreffende DAS’en en welke documenten hiervoor noodzakelijk zijn. Uiteraard kunt u deze administratieve zaken ook aan DAS-Service uitbesteden.

Wellicht bent u al ingeschreven op enkele DAS’en. Wij checken dit en nemen deze inschrijvingen mee in ons rapport. Tevens controleren wij of deze inschrijvingen nog actueel zijn. Indien dit niet het geval is kunnen we voor u zorgen dat de inschrijving wordt bijgewerkt, zodat u weer helemaal up-to-date bent.

Binnen drie dagen na de intake ontvangt u van ons de resultaten van de QuickScan een met daarin een overzicht van alle relevante DAS’en, uw toelatingen en een advies inclusief prijsopgave.

Bestel de DAS-Service QuickScan

Met dit formulier bestelt u de DAS-Service QuickScan. Na het invullen van het formulier ontvangt u een factuur per mail en neemt een van onze adviseurs contact met u op voor de telefonische intake.

Bestel de QuickScan

Met dit formulier bestelt u de DAS-Service QuickScan. Na het invullen neemt een van onze inhuurconsultants contact met u op voor de telefonische intake.