Neem contact op: 0172 578 909

DAS-Service voor bureaus, detacheerders & bemiddelaars

DAS-Service is uw partner op de inhuurmarkt. Wij ondersteunen bij het vinden van de relevante DAS’en en zorgen ervoor dat u daarop wordt ingeschreven. Ook onderhouden we uw inschrijving en informeren we u wanneer er nieuwe DAS’en bijkomen.

Start nu met de Quickscan en laat u volledig ontzorgen. Wij regelen de toegang tot relevante DAS’en en nemen het beheer – en de bijbehorende administratieve rompslomp – uit handen.

Daarnaast kunt u gebruik maken van onze aanvullende diensten om u nog verder te ontzorgen. Zodat uw medewerkers zich kunnen richten op de kern van hun werk én u meer succes en omzet kunt maken op de inhuurmarkt!

Kies relevante DAS’en

Ga op zoek naar relevante DAS’en voor uw organisatie. Ga aan de slag met de DAS-Selector. Of laat u ontzorgen en meldt u aan voor onze Quickscan.

Reageren
Inschrijven

Inschrijven

DAS-Service verzorgt de gehele inschrijving en al het bijbehorende papierwerk. U ontvangt de volledig ingevulde inschrijving ter ondertekening, de rest doen wij.

24/7 reageren

U ontvangt alle offerteaanvragen per e-mail of via de door u gewenste datafeed. U kunt rechtstreeks – zonder tussenkomst van overbodige schakels – reageren op opdrachten.

Onderhouden

Veel DAS’en vragen periodiek onderhoud. Zo moeten documenten en verklaringen altijd up-to-date zijn. DAS-Service zorgt ervoor dat deze documenten en verklaringen altijd up-to-date zijn, zodat toegang tot het DAS behouden blijft. Ook informeert DAS-Service u wanneer er nieuwe relevante DAS’en bijkomen.

Optioneel

DATAFEED OPDRACHTEN

Optioneel kan DAS-Service u datafeeds aanbieden zodat u niet meer op de DAS’en hoeft in te loggen om te checken of opdrachten voor u relevant zijn. U ontvangt alle opdrachten in een handig dashboard of direct in uw ATS.

matchen

Vind de relevante DAS'en

Wilt u zeker weten dat u inschreven staat bij de voor u relevante DAS’en? Speciaal voor intermediairs bieden wij de DAS-Service Quickscan. Na een korte intake ontvangt u van ons een rapport met daarin een overzicht van alle relevante DAS’en en een persoonlijk advies inclusief prijsopgave. Hiermee ontzorgen we u volledig en weet u zeker dat uw organisatie straks staat ingeschreven bij alle relevante DAS’en.

Johan
Uitzendbureau
Lees verder
Als uitzendbureau doen wij veel zaken via DAS'en. DAS-Service heeft voor ons alle inschrijvingen verzorgt en zorgt ervoor dat we geen opdracht mislopen.

Start nu met een Quickscan

Wilt u een op maat gemaakt overzicht van alle relevante DAS’en, en een check of u al bent inschreven? Wij helpen u hier graag bij. Met onze Quickscan zoeken wij de relevante DAS’en behorende bij het profiel van uw organisatie. Ook controleren we of u al bent ingeschreven, en of u nog aan de toelatingseisen voldoet. Zo weet u zeker dat u ingeschreven staat bij alle voor u relevante DASen.

€ 329,-

Bekijk onze aanvullende opties

Al onze aanvullende services zijn erop gericht om het werken met DAS’en zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat u zich kunt richten op de kern van uw werk. Hieronder ziet u enkele van onze aanvullende, optionele,  dienstverlening. Welke diensten voor u van toepassing zijn bespreken wij graag samen u.

DASFEED

Met DASFeed kunt u alle opdrachten, die op Dynamische Aankoopsystemen verschijnen, raadplegen in één gebruiksvriendelijk overzicht. U ziet alle opdrachten en kunt in één oogopslag beoordelen of de opdracht bij uw bedrijf of één van uw kandidaten past. U hoeft dus niet langer in te loggen, verschillende schermen te raadplegen en documenten te downloaden om een beeld van de opdracht te vormen!

DASConnect

DASConnect is een upgrade van DASFeed. Met behulp van DASConnect krijgt u alle opdrachten, behorende bij uw eigen DAS-inschrijvingen, direct in uw eigen ATS.

Ontdek welke overheden u via ons kunt bereiken

Krijg antwoord op uw belangrijkste vragen

Wij communiceren graag zo helder en transparant mogelijk. Maar we kunnen ons voorstellen dat u desondanks nog enkele vragen heeft. Daarom vindt u hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen kijk dan op onze FAQ-pagina of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Dienstverlening voor bureaus

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat kan DAS-Service precies verzorgen voor bureaus?

  Bent u een uitzender, bemiddelaar, detacheerder of adviesbureau? Dan bieden wij u graag de volgende diensten aan:

  • Quickscan: wij adviseren over geschikte, passende Dynamische Aankoopsystemen
  • Inschrijven: Wij zorgen ervoor dat u wordt toegelaten tot de gewenste Dynamische Aankoopsystemen
  • DAS-Beheer: Wij zorgen ervoor dat uw inschrijving actueel blijft

  Optioneel bieden wij een datafeed aan met opdrachtinformatie en bieden wij matchingsdiensten aan.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat is een Quickscan?

  De Quickscan is een maatwerkadvies voor inschrijvingen op Dynamische Aankoopsystemen. We kijken daarbij naar:

  • De dienstverlening die uw organisatie biedt
  • De regio’s waarin u opdrachtgevers zoekt
  • Het soort opdrachtgevers dat u zoekt

  Ook voeren we een check uit of u reeds bent toegelaten. Meer informatie kunt u lezen op de pagina van de Quickscan.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat houdt DAS-Beheer in?

  De dienstverlening van DAS-Beheer bestaat uit twee onderdelen:•

  • Zicht op de markt. We informeren u maandelijks over nieuwe of gewijzigde Dynamische Aankoopsystemen
  • Compliant blijven. We zorgen ervoor dat uw verklaringen periodiek worden bijgewerkt, zodat uw aanbieding nooit terzijde wordt gelegd.
 • image/svg+xml image/svg+xml
  Is er een minimum aantal DAS-inschrijvingen om voor DAS-Beheer in aanmerking te komen?

  Ja. De instap voor DAS-Beheer is 25 inschrijvingen.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat zijn de kosten voor bureaus?

  Dit bestaat uit twee onderdelen:

  • We rekenen een bedrag per inschrijving die we voor u verzorgen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal te verzorgen inschrijvingen.
  • We rekenen voor DAS-beheer een zeer beperkte vergoeding per DAS-inschrijving per maand.