Neem contact op: 0172 578 909

Het team van DAS-Service

Wij zijn DAS-Service en helpen ondernemers, leveranciers en bureaus bij het toegelaten worden tot Dynamische Aankoopsystemen. Wij hebben veel ervaring met deze inschrijvingen, weten precies waar we op moeten letten en welke formulieren er nodig zijn. Wij nemen u het werk uit handen. Zodat u binnen no-time ingeschreven staat op de voor u relevante marktplaatsen en kunt meedingen naar interessante opdrachten.

ons kernteam

Els Wagenaar
Els Wagenaar CHIEF EXECUTIVE OFFICER
Guido Vrijdag
Guido Vrijdag Chief technical officer
Wijmar van Munster
Wijmar van Munster chief commercial officer
Wouter de Beus
Wouter de Beus coordinator back-office

onze ondersteuners

Sander Schuitemaker
Sander Schuitemaker
Casper Gunters
Casper Gunters
Ralf Zeilstra
Ralf Zeilstra
Mats Pierik
Mats Pierik
Anouk van Lingen
Anouk van Lingen

RAAD van ADVIES

Jan Aldert Vrij
Jan Aldert Vrij processpecialist, voormalige Nétive en Brainnet
Michiel Deerenberg
Michiel Deerenberg Directeur, DXA B.V.

Team van externe experts

Lotte Nijkamp
Lotte Nijkamp Design & Communicatie
Joris Demmers
Joris Demmers ICT Frontend
Alexis van Dam
Alexis van Dam SEO & Contentmarketing
Niels Hunck
Niels Hunck Jurididische zaken

Het verhaal achter DAS-Service

Na een langdurig verblijf in Singapore, waar hij werkte als IT projectmanager, keerde onze oprichter, Bas van Oers, in 2018 terug naar Nederland. Op zoek naar een nieuwe freelance opdracht kwam hij terecht in een wirwar van bemiddelaars, brokers, job boards, inhuurmarktplaatsen, Managed Service Providers en Dynamische Aankoopsystemen.

Bas heeft toen besloten om de inhuurmarkt in kaart te brengen en dit makkelijk doorzoekbaar te maken via Inhuurkaart.nl. Daarbij schreef hij ook blogs over de inhuurmarkt en Dynamische Aankoopsystemen.

Daarna kreeg Bas van allerlei kanten het verzoek om te helpen bij het inventariseren en inschrijven op Dynamische Aankoopsystemen. Daarom heeft Bas besloten om in 2019 DAS-Service op te richten, waarbij hij zich in eerste instantie richtte op zelfstandige professionals. Nadat ook bureaus zich bij hem meldden, heeft Bas zijn diensten uitgebreid.

In 2022 is Bas verder zijn bedrijf gaan schalen. Inmiddels telt het kernteam vier personen en maken we gebruik van acht ondersteuners. Onze Raad van Advies staat ons bij met gevraagd en ongevraagd advies. Aangezien we niet overal zelf goed in zijn, huren we kennis en diensten in van specialisten uit de industrie.