Neem contact op: 0172 578 909

Wil je overzicht van inhuuropdrachten? DAS-Service biedt sinds vorig jaar samen met NIXZ  de DASFeed aan. Met deze tool kun je alle inhuuropdrachten (die via Dynamische Aankoopsystemen worden aangeboden) in 1 overzicht vinden . Opdrachtgevers zoals Gemeente Rotterdam, Gemeente Amsterdam of Werken in Gelderland plaatsen hier interessante interim opdrachten.

Voor de DASFeed werkt DAS-Service samen met NIXZ. DAS-Service organiseert de toegang tot de DAS’en terwijl NIXZ zorgt voor het verzamelen van de aanvragen en zet deze in een handig overzicht. NIXZ heeft al meer dan 8 jaar ervaring met het verzamelen van dit type opdrachten in 1 overzicht.

Overzicht van inhuuropdrachten

 

Voorbeeld van het opdrachtenoverzicht in de DASFeed.

Is de DASFeed wat voor jou?

De DASFeed toont alle opdrachten voor flexibele arbeid (inhuur) die via DAS’en worden aangeboden, dit betreft een groot deel van de Nederlandse (semi)overheden.

Met DASFeed krijg je volledig inzicht in alle gegevens van DAS-vacatures (aanvragen). Eenvoudig in te zien via de webapplicatie, waar je toegang hebt tot de aanvragen en ze kunt filteren en doorzoeken. Stel notificaties in om de nieuwste aanvragen rechtstreeks in je mailbox te ontvangen. De aanvragen kunnen direct in NIXZ worden geopend of gedownload.

Wil je de trends op DAS-platforms verkennen? Gebruik het dashboard om inzicht te krijgen in het aantal binnenkomende aanvragen per periode, zowel totaal als per bron.

 

Je vind bijvoorbeeld de totale aantallen opdrachten op het dashboard van de DASFeed.

Met DASFeed heb je bovendien de mogelijkheid om zelf via de API een eigen koppeling te realiseren. Hiermee kun je de gegevens geautomatiseerd ophalen en synchroniseren met je eigen database.

Wil jij ook een handig overzicht van inhuuropdrachten?

Voor toegang tot DASFeed kun je een abonnement afsluiten waarmee je de gegevens onbeperkt kunt bekijken. Heb je interesse in een abonnement op dit handige overzicht? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek met Wijmar.

Over de DASFeed

3 redenen om met de DASFeed te werken

Download de nieuwste bronnenlijst

Koppel met de DASFeed via de API