Neem contact op: 0172 578 909

Bij DAS-Service helpen we graag met DAS inschrijvingen! We zorgen ervoor dat ondernemers, leveranciers en freelancers direct in aanmerking komen voor opdrachten vanuit overheden en scholen. Dit doen we door ervoor te zorgen dat ze worden toegelaten tot Dynamische Aankoopsystemen.

DAS-Service kan hierbij zowel de initiële inschrijving regelen, maar kan deze ook voor je up-to-date houden via onze DAS-Beheer dienst en je op de hoogte houden van wijzigingen in DAS-en. Wij hebben het dan over eenmalige inschrijving of DAS-Beheer.

  Initiële inschrijvingen Leveranciersdossier bijhouden DAS monitoring
Eenmalige inschrijving X    
DAS-Beheer X X X

Misschien vraag jij je wel af waarom je de inschrijvingen door DAS-Service zou laten regelen. Wij sommen de voordelen graag voor je op!

Wat doen we bij de eerste DAS inschrijving?

Bij de eerste inschrijving zorgen we ervoor dat je wordt toegelaten tot het gewenste Dynamische Aankoopsysteem. Dat doen we door:

    • Papierwerk in te vullen. Voordat je op een Dynamisch Aankoopsysteem kunt reageren op opdrachten, dien je enkele formulieren in te vullen. Deze formulieren zijn vrij complex en staan vol met juridische termen. Wij weten precies welke vinkjes we moeten zetten.

    • Verklaringen op te vragen. Vaak moet je bij je toelatingsverzoek ook enkele officiële verklaringen aanleveren, zoals een Gedragsverklaring Aanbesteden of een Verklaring Betalingsgedrag Nakomen Fiscale Verplichtingen. Ook hiervan kennen wij de procedures en zorgen we ervoor dat je in no-time de verklaringen binnen hebt.

    • Accounts aan te maken. We zorgen ervoor dat je accounts krijgt op de platformen waarop de DAS’en actief zijn.

    • Instructies te geven. We leggen je uit op welke wijze je je toelatingsverzoek kunt indienen, en hoe je nadien kunt reageren op een opdracht. En kom je er niet aan uit? Dan zijn wij altijd telefonisch ter beschikking!

De 3 redenen om dit klusje uit te besteden

1. Minder formulierenstress

Bij elk DAS moeten unieke formulieren worden ingevuld. Dit is een nauwkeurig en tijdrovend klusje. DAS-Service neemt al dit werk van je over en vraagt je alleen nog maar om een handtekening bij de formulieren.

Wegwijzer in de formulierenjungle voor DAS inschrijvingen

2. Minder geregel

DAS-en vragen ook om verschillende verklaringen van verschillende instanties. Ook hiervoor geldt dat we deze graag voor je verzamelen en indienen via de juiste kanalen.

3. Geen gedoe met accounts aanmaken

We maken op alle nodige DAS-portalen accounts voor je aan en dragen na de inschrijving alle inloggegevens netjes aan je over.

Wil je ook je DAS inschrijvingen uitbesteden?

De eenmalige inschrijving is buitengewoon geschikt voor freelancers, ZP’ers en ZZP’ers. We helpen ze eenmalig op weg voor een vaste prijs, en daarna weten ze vaak perfect de wegen in de wereld van de Dynamische Aankoopsystemen te bewandelen. Bestel gerust een inschrijving via de DAS-Selector.

Wil je naast de eerste inschrijving ook het beheer aan ons uitbesteden? Vraag dan nu een quickscan aan!