Neem contact op: 0172 578 909

Bij DAS-Service helpen we graag met DAS inschrijvingen! We zorgen ervoor dat ondernemers, leveranciers en freelancers direct in aanmerking komen voor opdrachten vanuit overheden en scholen. Dit doen we door ervoor te zorgen dat ze worden toegelaten tot Dynamische Aankoopsystemen.

DAS-Service kan hierbij zowel de initiële inschrijving regelen, maar kan deze ook voor je up-to-date houden via onze DAS-Beheer dienst en je op de hoogte houden van wijzigingen in DAS-en. Wij hebben het dan over eenmalige inschrijving of DAS-Beheer.

  Initiële inschrijvingen Leveranciersdossier bijhouden DAS monitoring
Eenmalige inschrijving X    
DAS-Beheer X X X

We leggen je graag uit wat de voordelen zijn van DAS-Beheer.

DAS-Beheer

Allereerst realiseren we de eerste DAS inschrijving op de DAS-en. In plaats van dat je zelf online de aanmeldprocedures opzoekt en doorloopt, zorgen wij ervoor dat je toelatingsverzoek wordt ingediend. Ook houden we in de gaten of je daadwerkelijk wordt toegelaten. Daarna begint de beheerfase en gaan we je leveranciersdossier bijhouden en de DAS-en monitoren voor je.

Wat doet DAS-Service om het leveranciersdossier bij te houden?

DAS-en willen graag dat alle vereiste informatie doorlopend kloppend zijn. Daarom zullen zij je regelmatig om nieuwe(re) informatie vragen. Dit vereist van jou veel administratie die je bij DAS-Beheer aan DAS Service uitbesteed.

Dit is één van de meest pijnlijke punten van Dynamische Aankoopsystemen. Officiële verklaringen mogen niet ouder zijn dan een bepaalde termijn, bijvoorbeeld 6 maanden. Is de verklaring één dag te oud, dan is dat direct een reden om een aangeboden kandidaat af te wijzen. Vanuit DAS-Service zorgen we ervoor dat het leveranciersdossier helemaal op orde is.

Om de toegang tot de DAS-portalen te beheren, levert DAS-Service een wachtwoordenkluis. Hierin worden de meest recente wachtwoorden (maar ook de adressen) voor de portalen bewaard.

Wat doet DAS-Service voor DAS monitoring?

Nieuwe Dynamische Aankoopsystemen komen, Dynamische Aankoopsystemen wijzigen en Dynamische Aankoopsystemen worden gestaakt. Wij houden de markt in de gaten en weten precies wat er gebeurt. Komt er een nieuw Dynamisch Aankoopsysteem bij dat voldoet aan het profiel? Dan informeren we direct!

Top 3 voordelen van DAS-Beheer

1. Zicht op kansen

Dankzij alle DAS inschrijvingen ontvang jij doorlopend interessante aanbiedingen in je mailbox. Hierdoor heb je niet alleen de kans om aan te bieden op deze mooie opdrachten, maar je ziet ook de behoefte van de verschillende opdrachtgevers. Voor elk DAS krijg je automatisch notificaties wanneer er nieuwe kansen op de digitale marktplaats voor je klaar staan. Je kunt op het platform de knock-outs en de wensen van de verschillende opdrachten lezen.

 Hierdoor kun jij nog beter aansluiten op de behoefte van je (toekomstige) opdrachtgevers.

Zicht op mogelijkheden van DAS Inschrijvingen.

2. Gemakkelijk inloggen

DAS-Service levert een gebruiksvriendelijke wachtwoordenkluis waarmee de toegang tot de verschillende DAS-portalen wordt beheerd. Op deze portalen staan de verschillende opdrachten en hier kun je ook een aanbiedingen doen. Het is daarom ook belangrijk dat verschillende collega’s toegang hebben tot deze DAS-portalen.

Dankzij deze kluis kan elke collega gemakkelijk inloggen en voorkom je dat toegang tot 1 collega is beperkt. Zo kan het aanbiedproces naadloos doorlopen, ook tijdens vakanties.

3. Geen opdrachten mislopen

Omdat je inschrijvingen niet onverwacht verlopen, loop jij geen opdrachten mis. DAS’en eisen namelijk dat je dossier continue up-to-date is en zullen je de toegang tot het DAS-portaal en de opdrachten ontzeggen wanneer een document verlopen is. Dankzij DAS-Beheer blijven inschrijvingen actief en blijven de aanbieden doorlopen.

Ook overstappen naar DAS-Beheer?

We helpen organisaties graag verder groeien met DAS-Beheer. Dat start met een overzicht van de kansen en mogelijkheden van DAS inschrijvingen. Vraag hiervoor nu een Quickscan aan.

Bij DAS-Beheer gaat onze dienstverlening een stapje verder. DAS-Beheer is speciaal bedoeld voor bureaus, leveranciers en ondernemers die hun bereik enorm willen vergroten en het inschrijven en beheren willen uitbesteden.