Neem contact op: 0172 578 909

Share Post:

Dynamische Aankoopsystemen: dagelijks tientallen offerteaanvragen direct in je mailbox!

Dynamische Aankoopsystemen: dagelijks tientallen offerteaanvragen direct in je mailbox!

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Of kost acquisitie, zeker gezien de coronapandemie, teveel tijd en levert het te weinig op? Of is acquisitie überhaupt niet je ding? DAS-Service helpt je direct: dagelijks tientallen offerteaanvragen in je mailbox!

Introductie Dynamische Aankoopsystemen

Zoals je wellicht weet zijn overheden en scholen aanbestedingsplichtig. Dat betekent dat ze, vanaf een bepaald bedrag, niet zomaar een opdracht aan één partij mogen geven. Ze moeten alle partijen in de markt de kans geven om te mogen reageren.

Eén van de mogelijkheden is het opstarten van een aanbestedingsprocedure: daarbij mogen alle geschikte partijen een offerte uitbrengen. Een aanbestedingsprocedure is echter tijdrovend en kostbaar.

Daarom werken veel overheden een Dynamische Aankoopsysteem. Dit zijn een soort inkoopportalen. Nadat je tot het inkoopportaal bent toegelaten, dan krijg je direct offerteaanvragen in je mailbox en kun je direct op een opdracht reageren!

Dagelijks tientallen opdrachten direct in je mailbox

Naar mate je op meer Dynamische Aankoopsystemen bent ingeschreven, krijg je dus meer offerteaanvragen in je mailbox! En op dat moment hoef je vaak alleen maar een formuliertje in te vullen waarop je je aanbod uitbrengt.

Wanneer het gaat om een Dynamisch Aankoopsysteem voor inhuur wordt ook vaak nog een cv en een motivatie verwacht.

Daarna doet het Dynamisch Aankoopsysteem de rest: op basis van je score op de wensen en het tarief wordt de selectie gemaakt.

Toegelaten worden tot een Dynamisch Aankoopsysteem

Het toelatingsproces tot een Dynamisch Aankoopsysteem is echter omslachtig. Je moet allerlei papierwerk invullen en officiële verklaringen aanleveren. En per Dynamisch Aankoopsysteem verschillen die eisen ook nog wel eens.

Daarnaast werken de systemen niet allemaal even gebruiksvriendelijk, en zijn ze, vaak vanwege de user interface en juridisch taalgebruik, afschrikwekkend.

Niet getreurd! DAS-Service komt je daarbij helpen! Bij DAS-Service weten we immers alles van Dynamische Aankoopsystemen en zorgen we ervoor dat je in no-time offerteaanvragen in je mailbox krijgt! DAS-Service zorgt ervoor dat je wordt toegelaten tot Dynamische Aankoopsystemen. DAS-Service:

  • Vult al het papierwerk voor je in en biedt het digitaal aan voor ondertekening
  • Vraagt alle officiële verklaringen voor je op
  • Zet het hele toelatingsverzoek klaar
  • Geeft je instructies hoe de systemen werken en hoe je op opdrachten kunt reageren

DAS-Service: advies op maat

In Nederland zijn er meer dan 300 Dynamische Aankoopsystemen. Die staan allemaal in de DAS-Selector, en met de filters kun je al een aardige selectie maken. Maar DAS-Service maakt graag een maatwerk advies voor je. Wij vertellen jou graag welke Dynamische Aankoopsystemen het beste voor jou geschikt zijn.

Een keer proberen? Neem gerust contact met ons op: 070 743 26 50, e-mail hallo@das-service.nl of via onze on-line chat!