Neem contact op: 0172 578 909

Share Post:

DAS-Service: inschrijfdienst op Dynamische Aankoopsystemen óók voor bureaus

DAS-Service: inschrijfdienst op Dynamische Aankoopsystemen óók voor bureaus

Bij DAS-Service zorgen we ervoor dat ondernemers, leveranciers en freelancers direct in aanmerking komen voor opdrachten vanuit overheden en scholen. Dit doen we door ervoor te zorgen dat ze worden toegelaten tot Dynamische Aankoopsystemen: een soort inkoopportalen.

DAS-Service kent daarbij twee modellen: de eenmalige inschrijving en DAS-Beheer. Wat houdt dat in?

Eenmalige inschrijving

Bij de eenmalige inschrijving zorgen we ervoor dat je wordt toegelaten tot het gewenste Dynamische Aankoopsysteem. Dat doen we door:

  • Papierwerk in te vullen. Voordat je op een Dynamisch Aankoopsysteem kunt reageren op opdrachten, dien je enkele formulieren in te vullen. Deze formulieren zijn vrij complex en staan vol met juridische termen. Wij weten precies welke vinkjes we moeten zetten.
  • Verklaringen op te vragen. Vaak moet je bij je toelatingsverzoek ook enkele officiële verklaringen aanleveren, zoals een Gedragsverklaring Aanbesteden of een Verklaring Betalingsgedrag Nakomen Fiscale Verplichtingen. Ook hiervan kennen wij de procedures en zorgen we ervoor dat je in no-time de verklaringen binnen hebt.
  • Accounts aan te maken. We zorgen ervoor dat je accounts krijgt op de platformen waarop de DAS’en actief zijn.
  • Instructies te geven. We leggen je uit op welke wijze je je toelatingsverzoek kunt indienen, en hoe je nadien kunt reageren op een opdracht. En kom je er niet aan uit? Dan zijn wij altijd telefonisch ter beschikking!

De eenmalige inschrijving is buitengewoon geschikt voor freelancers, ZP’ers en ZZP’ers. We helpen ze eenmalig op weg voor een vaste prijs, en daarna weten ze vaak perfect de wegen in de wereld van de Dynamische Aankoopsystemen te bewandelen.

DAS-Beheer

Daarnaast bieden we DAS-Beheer aan. Bij DAS-Beheer gaat onze dienstverlening een stapje verder.

  • Indienen van het toelatingsverzoek. In plaats van dat je zelf op de knop hoeft te drukken, zorgen wij ervoor dat je toelatingsverzoek wordt ingediend. Ook houden we in de gaten of je daadwerkelijk wordt toegelaten.
  • Onderhoud van het leveranciersdossier. Dit is één van de meest pijnlijke punten van Dynamische Aankoopsystemen. Officiële verklaringen mogen niet ouder zijn dan een bepaalde termijn, bijv. 6 maanden. Is de verklaring één dag te oud, dan is dat direct een reden om een aangeboden kandidaat af te wijzen. Vanuit DAS-Service zorgen we ervoor dat het leveranciersdossier helemaal op orde is.
  • Attenderen op nieuwe DAS’en. Nieuwe Dynamische Aankoopsystemen komen, Dynamische Aankoopsystemen wijzigen en Dynamische Aankoopsystemen worden gestaakt. Wij houden de markt in de gaten en weten precies wat er gebeurt. Komt er een nieuw Dynamisch Aankoopsysteem bij dat voldoet aan het profiel? Dan informeren we direct!

DAS-Beheer is speciaal bedoeld voor bureaus, leveranciers en ondernemers die hun bereik enorm willen vergroten en het inschrijven en beheren willen uitbesteden. De kosten zijn lager dan de hierboven beschreven eenmalige inschrijving. Daarbij rekenen we een kleine maandelijkse vergoeding voor het onderhouden van het leveranciersdossier.

De voordelen van het uitbesteden

We krijgen regelmatig de vraag wat de voordelen zijn van het uitbesteden aan DAS-Service. Als freelancer of bureau kun je dat immers ook zelf doen. Welnu:

  • Marktkennis – Bij DAS-Service kennen we alle Dynamische Aankoopsystemen. We weten wat voor soort en hoeveel opdrachten er worden gepubliceerd, wat de resterende looptijd is en wat eventuele ontwikkelingen zijn.
  • Verwaarloosbare terugverdientijd – Wanneer je een opdracht scoort via een Dynamisch Aankoopsysteem heb je vaak een goed, marktconform uurtarief. Als je dit afzet ten opzichte van de investering, dan is de terugverdientijd verwaarloosbaar.
  • Nooit meer een aanvraag mislopen – Doordat je bent ingeschreven op de gewenste Dynamische Aankoopsystemen loop je nooit meer een aanvraag mis.

Van onze diensten gebruik maken?

Maak je als freelancer of als bureau nog geen gebruik van Dynamische Aankoopsystemen? Dan is dit een mooi moment! Dagelijks worden er tientallen opdrachten op Dynamische Aankoopsystemen gepubliceerd, en daarmee vormen Dynamische Aankoopsystemen een enorm mooie bron van opdrachten!

We hechten altijd aan persoonlijk contact met onze klanten. We kunnen je uitstekend voorlichten welke DAS’en voor jou het meest geschikt zijn. Neem gerust contact met ons op: 070 743 26 50, e-mail hallo@das-service.nl of via onze on-line chat!