Neem contact op: 0172 578 909

Share Post:

Inschrijven op Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses. Uitbesteden of zelf doen?

Inschrijven op Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses. Uitbesteden of zelf doen?

Steeds meer overheden gaan werken met Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses. Hier zitten voor ondernemers, freelancers en leveranciers grote voordelen vast. Maar het aantal is enorm groot en het toelatingsproces voor Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses is vaak behoorlijk complex: je moet allerlei ingewikkelde formulieren invullen en officiële verklaringen aanleveren.

Veel ondernemers, freelancers en leveranciers worstelen daarmee. Daarom dit blog: inschrijven op Dynamische Aankoopsystemen. Uitbesteden of zelf doen?

Uitbesteden voordeel 1: geen tijdverlies

Bij DAS-Service ontzorgen we je volledig:

  • We vullen al het ingewikkelde papierwerk vooraf voor je in en bieden dit digitaal aan ter ondertekening
  • We vragen alle benodigde officiële verklaringen voor je op
  • We maken accounts aan op de platform voor Dynamische Aankoopsystemen, Open Houses en groslijsten
  • We zetten het toelatingsverzoek zo veel als mogelijk voor je klaar en geven je instructies hoe je het toelatingsverzoek kunt indienen
  • We vertellen je hoe je daarna het beste kunt reageren op opdrachten
  • We tippen je over nieuwe, mogelijk voor jou relevante Dynamische Aankoopsystemen, Open Houses en groslijsten

Vergelijk het met het invullen van je belastingaangifte. Je kunt dit zelf doen of uitbesteden aan een gespecialiseerde organisatie. Jij houdt de focus op je werk, wij doen waar we goed in zijn!

Uitbesteden voordeel 2: overzicht van de markt

Bij DAS-Service hebben we een nagenoeg alle Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses in beeld. Zodra er een nieuwe bij komt, dan hebben we die binnen enkele dagen na aankondiging aan onze DAS-Selector toegevoegd.

Wil je advies hebben welke Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses het beste bij jou passen? Gebruik dan onze uitgebreide filter opties of neem contact met ons op via de telefoon, chat of mail. We geven je graag voorlichting!

Uitbesteden voordeel 3: verwaarloosbare terugverdientijd

Bij DAS-Service rekenen we een vergoeding per toelating tot een Dynamisch Aankoopsysteem, groslijst en Open House. Dit begint bij 70 euro, en zakt naar mate je op meer Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses ingeschreven wilt worden.

Voor grotere organisaties bieden we het partnerschap aan, waarbij we ook het papierwerk en verklaringen onderhouden. Dit is altijd maatwerk. Neem contact met ons op voor een voorstel.

Dit zorgt voor een verwaarloosbare terugverdientijd. Stel dat je als freelancer een uurtarief hebt van 85 euro, dan heb je de inschrijving in minder dan één uur tijd terugverdiend.

Uitbesteden voordeel 4: geen frustraties door afwijzingen

Doordat wij alle verklaringen en papierwerk voor je verzorgen minimaliseer je de kans dat je toelatingsverzoek wordt afgewezen. En gebeurt dat alsnog? Dan gaan wij er voor zorgen dat het alsnog gebeurt!

Persoonlijk contact

Zoals we eerder schreven, we vinden persoonlijk contact bij DAS-Service altijd erg belangrijk. We bellen je altijd om je order door te nemen. Ook vinden we het fijn om je te helpen met het maken van een keuze uit de enorme lijst met Dynamische Aankoopsystemen, groslijsten en Open Houses.

Bel onsmail ons of chat met ons!