Neem contact op: 0172 578 909

Share Post:

Op deze inhuurmarktplaatsen schrijft DAS-Service jou niet in!

Op deze inhuurmarktplaatsen schrijft DAS-Service jou niet in!

Bij DAS-Service vinden we Dynamische Aankoopsystemen helemaal geweldig! Je doet op deze rechtstreeks zaken met de eindklant, geen overbodige schakels er tussen. Alle eisen en wensen zijn helder, duidelijk en overzichtelijk. Maar: op deze inhuurmarktplaatsen schrijven we niet in!

Dynamisch Aankoopsysteem vs. inhuurmarktplaats

Een inhuurmarktplaats is een website waarop eindklanten opdrachten plaatsen en waar je als freelancer of leverancier rechtstreeks op kunt reageren.

Een Dynamisch Aankoopsysteem is een bijzondere variant daarvan. Je moet eerst toegelaten worden. En je kunt pas toegelaten worden indien je voldoet aan de toelatingseisen. Dit moet je aantonen door allerlei formulieren in te vullen en verklaringen aan te leveren.

DAS-Service zorgt ervoor dat freelancers, leveranciers en ondernemers toegelaten worden tot Dynamische Aankoopsystemen.

Waarom geen inhuurmarktplaatsen

Het inschrijven op inhuurmarktplaatsen is eigenlijk te simpel voor woorden: je maakt een account aan en je bent binnen. Geen toelatingsproces, geen formulieren, geen verklaringen.

Aangezien we bij DAS-Service alleen van ingewikkelde formulieren en verklaringen houden, doen we dit dus niet!

Welke inhuurmarktplaatsen zijn dat

  • Alle inhuurmarktplaatsen van commerciële bedrijven. Deze zijn niet aanbestedingsplichtig, dus hebben zij ook geen Dynamisch Aankoopsysteem. Je kunt deze vinden door naar Inhuurkaart te gaan en te zoeken naar branches waarbij je overheid uitsluit.
  • Flextender. Dit is een Managed Service Provider die voor enkele kleinere overheden het inhuurproces verzorgt. Als freelancer en leverancier kun je je zelf daar eenvoudig registreren.
  • Inhuurdesk. Dit is een website van Managed Service Provider StaffingMS waarop opdrachten van o.a. ATOS en AON worden geplaatst. DAS-Service verzorgt wel de toelating tot de Dynamische Aankoopsystemen die achter Inhuurdesk zitten!
  • Het Flexhuis. Dit is een Managed Service Provider voor enkele zorginstellingen en de Gemeente Leeuwarden.

Conclusie

Een inhuurmarktplaats is wat anders dan een Dynamisch Aankoopsysteem. DAS-Service schrijft enkel in op Dynamische Aankoopsystemen, niet op inhuurmarktplaatsen.